de weersvooruitzichten!

dinsdag 22 maart 2011

Pinup Your Parti

Gegroet,

vanavond hadden wij een pinup op de School of Architecture. Een pinup houdt in dat je, letterlijk, je werk aan de muur hangt en afwacht hoe het in de smaak valt bij medestudenten en docenten. In feite sta je met z'n allen om iemands grafische werk heen, en bekritiseer je zijn/haar werk. Er wordt, op respectabele en constructieve wijze, nagedacht over hoe diegene zijn ontwerp nog robuuster kan maken.




Alle deelnemers aan het vak "Physical Planning/ Site Design" moesten hun "Parti" presenteren, oftewel: een conceptueel ontwerp voor ons studiegebied (de drie percelen nabij het treinstation van Farmingdale, op Long Island).


Er waren ontwerpen bij die getuigden van goede grafische vaardigheden, en van orginele ontwerpwijzen. Iedereen was vrij gelaten om zelf zijn parti te presenteren op de wijze die die zelf wou. Zie hieronder het neusje van de zalm.






Mijn eigen werk valt er haast bij in het niets.



Het kan altijd nog slechter, zo doen sommige studenten me geloven.



Al met al valt er toch een behoorlijke last van m'n schouders af, nu dit achter de rug is. Heb hier toch het leeuwendeel van mijn aan-huiswerk-besteede-tijd tijdens mijn vakantie aan besteed. Dat andere studenten dat ook gedaan hadden, was vanavond duidelijk te zien.
Aanstaande zaterdag gaan wij voor dit vak op excursie naar Radburn, in New Jersey. Deze suburb van New York is de ideaaltypische Amerikaanse tuinstad. Daarover volgende keer meer.

Greetz,

R.

1 opmerking:

  1. Leuk leuk. Zie dus ook fraaie uitwerkingen van je op papier ;)! Keep up the good work :).

    BeantwoordenVerwijderen